Betalning

Vilka är Betalningsalternativen?
Flera olika alternativ. Välj det som passar dig bäst. Valet gör du i kassan.


Observera att man inte kan ändra betalsätt i efterhand. Fakturan skapas automatiskt direkt vid köpet och kan inte läggas till i efterhand, därför är det viktigt att du väljer det betalsätt du vill ha. Väljs inget betalsätt så blir det automatiskt förskottsbetalning till Swedbank/BankGiro.

FÖRSKOTTSBETALNING:
Förskottsbetalning kan göras till vårt BankGiro 5778-4423 eller till konto i Swedbank (Sölvesborg-Mjällby Sparbank). Kontonummer står i orderbekräftelse som du får via mail när du genomfört ditt köp. Där står också det ordernummer som du skall ange vid betalning. Det är viktigt eftersom ordernumret hjälper oss i hanteringen att hitta din betalning och ger oss möjlighet att kunna skicka försändelsen snabbare till dig. Betalningen skall erläggas inom 7 dagar efter att du mottagit orderbekräftelsen via mail. Så snart vi ser din betalning skickar vi leveransen. För att du skall veta att försändelsen är på väg så skickar vi ett mail till dig, som talar om att brevet är postat.

 

FAKTURABETALNING: ( Endast inom Sverige ) I samarbete med Klarna AB kan vi även erbjuda fakturabetalning med betalningsvillkor 30 dagar. Företaget Klarna AB utför kreditupplysning och hanterar faktureringen. Fakturan betalas om 30 dagar. Telefon till Klarnas Kundtjänst 08-12012010. Läs mer info om fakturabetalning här KLARNA AB Betalningsvillkoren är 30 dagar netto. När du skickar beställningen godkänner du samtidigt totalbeloppets storlek och förpliktar dig att betala detta enligt gällande fakturabestämmelser.
 


 

Swish: Du måste ha Swish-appen nerladdad i din telefon för att kunna använda dig av detta betalningsalternativ. Swisha betalningen till Ljuvating´s företagsnummer 123 263 7973. Ange ordernummer i meddelanderutan när du swishar.