Frakt och Returer

Frakt
För porto och emballage tillkommer en leveranskostnad på 49:- oavsett vikt på försändelsen. Brevet skickas som A-post som är Postens snabbaste alternativ.

 
Vid val Förskottsbetalning
Kontrollera noga att du har uppgivit rätt adress på din order och även angivit ditt ordernummer på inbetalningen. Så snart vi ser din betalning så skickar vi dina varor. Räkna med längre leveranstid under rean. För att du skall veta att leveransen är på väg så skickar vi ett mail som talar om att leveransen är postad.

 Vid val Fakturabetalning

Vi skickar din beställning så snart vi hinner. Räkna med längre leveranstid under rean. Faktureringen görs i samarbete med Klarna AB. Betalningsvillkoren är 30 dagar netto. En extra faktureringsavgift på 29:- tillkommer utöver ordinarie fraktavgiften på 25:-.
 
Returrätt:
Enligt Distans och hemförsäljningslagen för E-handel har du full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Ljuvating.se följer naturligtvis den lagen. Du måste inom 14 dagar skicka ett mail till oss, innehållande ditt namn, ordernummer samt vilka varor du vill returnera. Returrätten gäller endast obrukade artiklar, som returneras i originalförpackning. Vad gäller produkter som säljs på sträng skall strängen återsändas i det skick som den mottags, således skall strängen vara obruten när den skickas i retur. Gäller det en färdigmixad produkt tas den endast i retur om förpackningen är obruten. Returfrakten måste du själv betala. Vi löser inte ut några försändelser, som skickas utan porto eller skickas som postförskott.

 Reklamation:
Skulle någon produkt vara felaktig ombedes du att kontakta oss direkt, senast inom 7 dagar från mottagandet. Ange då ditt namn, ordernummer samt en beskrivning av vad som är fel. Vi återkommer till dig, så snart som möjligt angående detta för vidare handläggning och åtgärder.