Villkor

Lägsta ordervärde?
Nej, vi har inget krav på minimiorder. Du kan handla för hur mycket eller hur lite du vill hos oss på ljuvating.se.

 Åldersgräns?
Ja, för att kunna handla hos oss måste du ha passerat din 18-årsdag.

 Prisinfo?
Alla våra priser anges i svenska kronor och inkluderar 25% moms.

 Hur handlar man hos oss?
Att handla här är enkelt. Du kollar på alla ljuva ting som finns i shopen. När du bestämt dig för köp lägger du det i kundvagnen. När samtliga varor du önskar finns i korgen så avslutar du genom att gå till kassan och väljer betalningsalternativ. När du godkänt ditt köp så får du automatiskt ett mail som bekräftar att din order har blivit registrerad. Detta mail innehåller ett ordernummer, som du sedan skall ange vid betalning. Skulle du inte få någon orderbekräftelse inom ett par timmar så hör av dig. Det är viktigt att du skriver rätt e-mail i din beställning. 


Betalningssätt?
Flera olika alternativ. Välj det som passar dig bäst.

Förskottsbetalning:
Du betalar i förskott och dina varor skickas när betalningen anlänt till vårt Bankkonto, BankGiro eller via Swish. Förskottsbetalning skall erläggas inom 7 dagar efter du har fått orderbekräftelsen från oss. Om ingen betalningen har anlänt inom den tiden så återgår dina varor till shopen.

Fakturera via Klarna AB:

Köp nu och betala om 30 dagar. Telefon till Klarnas Kundtjänst 08-12012010.
Företaget Klarna AB utför kreditupplysning om kunden och hanterar fakturering. Fakturan betalas om 30 dagar. Läs mer info om fakturabetalning här KLARNA AB
 Leveranser?
Vi försöker leverera din beställning så snart som möjligt och vid förskottsbetalning skickar vi så snart vi ser din betalning på vårt kontot. Du kan förvänta dig omsorgsfullt förpackade produkter och som distributör anlitar vi posten.Returrätt?
Enligt distans och hemförsäljningslagen har du full returrätt inom 14 dagar. Ljuvating.se följer naturligtvis den lagen.

 Får Du kvitto på dina köp?
Ja, företaget ljuvating.se är momsregistrerat och innehar f-skattsedel. Vi bifogar i din försändelse antingen ett kvitto eller en faktura, beroende på vilket betalningsalternativ du har valt. På dessa är alltid momsen 25% angiven.

 När Du bekräftar din beställning så förbinder du dig till köpvillkor hos ljuvating.se.
 Övrigt:
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, prisjusteringar, slutförsäljning och produktförändringar. Tänk även på att färgavvikelser kan förekomma på olika bildskärmar så att färger kan upplevas på olika sätt.
Dina personuppgifter och e-mail kommer aldrig att lämnas ut till tredje part eller användas i något annat syfte än för orderhantering.
Bilderna på ljuvating.se är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och får därför inte kopieras.
Du är välkommen att maila oss när som helst om du har frågor och funderingar.
Vi svarar så fort vi hinner. Får du inget svar så maila igen för då har något kanske strulat med tekniken.